Alex » Specials » Huis verkopen kopen
Informatief & Duidelijk

Tips om uw huis te verkopen, advies bij kopen van uw woning

Tips om uw huis te verkopen, advies bij kopen van uw woning Woning Te Koop? Dagelijks neemt het aantal woningen, dat te koop staat in Nederland, verder toe. Indien u uw woning wilt verkopen, moet u er voor zorgen dat uw woning aantrekkelijker is voor kopers, dan het huis dat enkele meters verder in de straat te koop staat. In deze special vindt u enkele tips om uw woning snel én voor een goede prijs te verkopen. Ook vindt u informatie m.b.t. bijkomende kosten als u een woning gaat kopen en vindt u meer informatie m.b.t. een hypotheek met BKR notering.

Huis verkopen? Tips om uw woning goed en snel te verkopen.

Woning Te Koop? Dagelijks neemt het aantal woningen, dat te koop staat in Nederland, verder toe. Indien u uw woning wilt verkopen, moet u er voor zorgen dat uw woning aantrekkelijker is voor kopers, dan het huis dat enkele meters verder in de straat te koop staat.

Presentatie van de woning

Om uw woning redelijk snel te kunnen verkopen én tegen een goede verkoopprijs, is het belangrijk -zeker gezien de huidige situatie op de woningmarkt, maar ook in de toekomst als de markt weer is gestabiliseerd- uw woning goed te presenteren. De koper heeft zeer veel keus op dit moment en heeft dus de mogelijkheid verschillende woningen goed te vergelijken. Om de koper te laten kiezen voor uw woning, is het dus heel belangrijk dat u uw woning goed presenteert en zo aantrekkelijk mogelijk maakt.

In het onderstaande artikel leest u precies hoe u uw woning het best kunt presenteren, zodat u uw woning snel en tegen een goede verkoopprijs kunt verkopen.

Hypotheek & Huis kopen: bijkomende kosten

Een huis kopen kan ontzettend spannend en leuk zijn, maar brengt tegelijkertijd met zich mee, dat belangrijke financiële beslissingen genomen moeten worden. Naast het vinden van de juiste woning, is met name het organiseren van de financiële zaken een belangrijk aspect. De vraagprijs van het droomhuis is slechts het begin.

In het onderstaande artikel vindt u een duidelijk overzicht van de bijkomende kosten, waar u tevens rekening mee moet houden bij een kopen van een huis.

Hypotheek & Huis kopen: risico's met BKR

Het kopen van een woonhuis lijkt een goede investering en is tegenwoordig voor vele starters noodzakelijk om zelfstandig te kunnen wonen. Er is een te kort aan woonruimte en er is van 2002 tot 2008 sprake geweest van enorme prijsstijgingen met betrekking tot koopwoningen. Een hypotheek lijkt onmisbaar als men een woning wil kopen. Gezien het huidige leenklimaat, heeft een meerderheid echter een melding bij het BKR. Toch kan men in aanmerking komen voor een hypotheek. En de risico's?

In het onderstaande artikel vindt u een duidelijk overzicht van de risico's met betrekking tot een BKR-Hypotheek.

Huis verkopen? Tips om uw woning goed en snel te verkopen

Woning Te Koop? Dagelijks neemt het aantal woningen, dat te koop staat in Nederland, verder toe. Indien u uw woning wilt verkopen, moet u er voor zorgen dat uw woning aantrekkelijker is voor kopers, d…
Hypotheek & Huis kopen: bijkomende kosten

Hypotheek & Huis kopen: bijkomende kosten

Een huis kopen kan ontzettend spannend en leuk zijn, maar brengt tegelijkertijd met zich mee, dat belangrijke financiële beslissingen genomen moeten worden. Naast het vinden van de juiste woning, is m…
Gepubliceerd door Alex op 25-06-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!