Alex » Specials » Miljoenennota begroting 2009
Informatief & Duidelijk

Toelichting op de miljoenennota en de begroting voor 2009

De Miljoenennota 2009 betreft de financiele begroting van de rijksoverheid. De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag. De miljoenennota 2009 is gepresenteerd, maar stond al enige dagen voorafgaande aan Prinsjesdag online voor een ieder die geïnteresseerd was. Het 138 pagina's tellende verhaal is vakkundig opgezet met als doel zo min mogelijk duidelijkheid te verschaffen en zo veel mogelijk draagvlak te creëren voor het financiële beleid. Een toelichting vindt u in deze special.

Miljoenennota 2009 deel 1: Algemene Uitgaven

Miljoenennota 2009 -deel 1- betreft een overzicht van de uitgaven van de rijksoverheid. De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag. De miljoenennota 2009 zal worden gepresenteerd, maar staat al enige dagen online voor een ieder die geïnteresseerd is. Het 138 pagina's tellende verhaal is vakkundig opgezet met als doel zo min mogelijk duidelijkheid te verschaffen en zo veel mogelijk draagvlak te creëren voor het financiële beleid. Een overzicht van de algemene uitgaven:

Miljoenennota 2009 deel 1: Algemene Uitgaven

Miljoenennota 2009 deel 2: Algemene Inkomsten

Miljoenennota 2009 -deel 2- betreft een overzicht van de algemene inkomsten van de rijksoverheid. De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag. De miljoenennota 2009 zal worden gepresenteerd, maar staat al enige dagen online voor een ieder die geïnteresseerd is. Het 138 pagina's tellende verhaal is vakkundig opgezet met als doel zo min mogelijk duidelijkheid te verschaffen en zo veel mogelijk draagvlak te creëren voor het financiële beleid. Een overzicht van de algemene inkomsten:

Miljoenennota 2009 deel 2: Algemene Inkomsten

Miljoenennota 2009 deel 3: Integratie&Inburgering 6 Miljard euro

Miljoenennota 2009 -deel 3- betreft een toelichting inzake integratie en inburgering. De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag. De miljoenennota 2009 zal worden gepresenteerd, maar staat al enige dagen online voor een ieder die geïnteresseerd is. Het 138 pagina's tellende verhaal is vakkundig opgezet met als doel zo min mogelijk duidelijkheid te verschaffen en zo veel mogelijk draagvlak te creëren voor het financiële beleid. Meer info:

Miljoenennota 2009 deel 3: Integratie & Inburgering 6 Miljard

Miljoenennota 2009 & PVV: lastenverlichting & geld naar zorg

De Partij voor de Vrijheid heeft een tegenbegroting samengesteld. De PVV is duidelijk en wenst meer lastenverlichting, meer geld naar de zorg én het kwartje van Kok met rente terug te geven. De onrust is in Nederland te voelen. De Nederlandse burgers vinden het genoeg zo, na decennia lang aan te modderen. De samenleving is geen samenleving meer, lijkt men vooral in de Randstad te voelen. Maar ook buiten de Randstad wordt het steeds meer duidelijk. Nederland moet investeren bínnen de grenzen! Meer info:

Miljoenennota 2009 & PVV: lastenverlichting & geld naar zorg
Schrijf mee!