Alex » Specials » Philips
Informatief & Duidelijk

Philips vooruitstrevend; Living Colors, Senseo en Cinema tv

Philips staat bekend om haar lampen en is een grote Nederlandse onderneming, die ook internationaal succesvol is. Met de Living Colors verlichting lijkt Philips opnieuw een hit te scoren. Direct een andere sfeer creëren is mogelijk met de 16 miljoen kleurcombinaties die Philips belooft. Douwe Egberts en Philips hebben samen voor een hit gezorgd op het gebied van koffie. In 2001 werd de eerste Senseo op de markt gebracht en wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Ook de Cinema tv is vooruitstrevend

Koninklijke Philips Electronics

Oorspronkelijk in Eindhoven ontstaan, heeft Philips het hoofdkantoor in Amsterdam. Philips produceert onder andere medische apparatuur, consumenten electronica (bijv Senseo), lampen en mobiele telefoons. Philips is tevens een grote internationale onderneming, dat in Europa en op de Europese Unie grote invloed weet uit te oefenen.

Philips Lighting is een divisie van de Koninklijke Philips onderneming. De eerste activiteit van Philips was de gloeilampenfabriek. Na de tweede wereldoorlog kwam men met de TL-lamp. Later werden ook speciale lampen gemaakt.

Philips Living Colors

Het uitgesproken ontwerp is opvallend aan de Living Colors Lamp. Het is een doorzichtige stevige bol, die wel een vlakke onderkant heeft om stabiel te kunnen staan. In de lamp zitten 4 Led's (light-emitting diodes), waarvan één groene, één blauwe en twee rode die samen voor 16 miljoen kleurcombinaties kunnen zorgen. Alle Leds zijn afzonderlijk in te stellen, waardoor het licht zachter of juist feller, intenser of meer neutraal zal schijnen.

De Living Colors lamp wordt geleverd met een afstandbediening. Hiermee kan de lamp zowel aan of uit worden gezet, als volledig worden afgesteld op de persoonlijke voorkeur van sfeer. Op de afstandsbediening is een kleurenspectrum duidelijk zichtbaar, zodat gemakkelijk van kleur kan worden gewisseld en instellingen kunnen worden aangepast.


In het onderstaande artikel vindt u meer informatie met betrekking tot de Living Colors lamp van Philips.

Philips Senseo: koffiepad apparaat

In 2001 werd de eerste Senseo Koffiezet (pad) apparaat op de markt gebracht. In samenwerking met Douwe Egberts heeft Philips een innovatief huishoudelijk apparaat ontwikkeld, dat wereldwijd een succes zou worden. Reeds binnen 4 jaar zijn ongeveer 15 miljoen Senseo's verkocht wereldwijd. Door het gemak van koffiepads, is de gebruikvriendelijkheid sterk verbeterd en lijken zelfs meer mensen koffie te zijn gaan drinken.


In het onderstaande artikel vindt u meer informatie met betrekking tot de Senseo van Philips.

Philips Cinema 21:9

Het zal een geheel nieuwe wijze van televisie kijken zijn: Thuis films kijken alsof je in de bioscoop zit! Een ultra breed scherm met de beeldverhouding zoals je in de bioscoop terugvindt. Alleen op deze televisie zal je films beleven zoals de filmmakers het bedoeld hebben. Spectaculair en vernieuwend is de nieuwste lcd-televisie van Philips: de eerste televisie ter wereld met de beeldverhouding van een bioscoop.


In het onderstaande artikel vindt u meer informatie met betrekking tot de cinema 21:9 van Philips.
Schrijf mee!