Alex » Specials » Dieet

Vastbesloten om af te vallen? Eiwit dieet / Shake dieet

Een special met bespreking van 3 verschillende diëten. Twee soorten eiwit-diëten. Kies voor een dieet met eieren of kies voor een dieet met eiwitshakes. Verlies tot 5 kilo per week. Afvallen is voor veel mensen niet gemakkelijk. Zeker als je meer dan 5 kilo wilt afvallen, is doorzettingsvermogen en daadkracht noodzakelijk. Eiwitten stimuleren de vetverbranding. Op basis van dát gegeven, werkt een dieet uitstekend. Begin vandaag nog en ga voortaan slank en gezond door het leven!

Dieet: snel 5 kilo afvallen in 1 week

In dit artikel vind je het dieet waar je je één week aan moet houden om vervolgens zo'n 5 kilo kwijt te raken. Volg het dieet maximaal 1 week.

Eiwit Shake Dieet

De naam van het dieet zegt het eigenlijk al. Het is een eiwit shake dieet. Eiwitten stimuleren de vetverbranding. Wie wil afvallen, wil de vetverbranding extra stimuleren. Daarom werkt een dieet dat gebaseerd is op eiwitten zo goed. Dit dieet is vooral geschikt voor mensen, die meer dan 5 kilo willen afvallen en werkt met Whey eiwit shakes en eiwitrepen.

Dieet: 10 kilo afvallen in 3 weken

Met dit dieet zal je binnen drie weken 10 kilo kwijtraken. Van maandag tot en met vrijdag volg je dit dieet en in het weekend eet je 'normaal'.
Dieet: snel 5 kilo afvallen in 1 week

Dieet: snel 5 kilo afvallen in 1 week

Wil je in één week 5 kilo afvallen? Dat is absoluut mogelijk. Een dieet volgen kan lastig zijn en is natuurlijk niet leuk. Maar als je volgens het schema uit dit artikel eet, zal je het prima volhoude…

Dieet: 3,5 kg tot 5,6 kg per week afvallen eiwitshakedieet

Afvallen is voor veel mensen niet gemakkelijk. Zeker als je meer dan 5 kilo wilt afvallen, is doorzettingsvermogen en daadkracht noodzakelijk. Ook dit dieet vraagt inzet, maar het resultaat dat (bijna…
Dieet: 10 kilo afvallen in 3 weken

Dieet: 10 kilo afvallen in 3 weken

In drie weken tijd 10 kilo afvallen? Dat is absoluut mogelijk. Een dieet volgen is natuurlijk niet zo leuk en kan ook lastig zijn. Maar je zal het prima volhouden als je volgens dit schema eet en zo k…
Gepubliceerd door Alex op 25-06-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.